Procesi i Diplomimit

Njoftim:

Njoftohen te gjithe studentet qe me poshte do te gjeni Formularin e miratimit te punimit te Diplomes per ciklin e studimeve Bachelor dhe Master (Shkencor dhe Profesional)  dhe gjithashtu edhe modelin per kapakun e Projekt-Diplomes.

Njoftim:

Njoftohen te gjithe studentet e Ciklit te Pare dhe  Cikit te Dyte te diplomuar ne periudhen Korrik- Tetor 2020 dhe Mars 2021 te plotesojne formularin e meposhtem per pergatitjen e diplomes: 

https://forms.gle/rC9yYCrSYzKFdNg3A

Njoftim:

Me poshte do te gjeni Formularin e miratimit te punimit te Diplomes per ciklin e studimeve Bachelor  dhe gjithashtu edhe modelin per kapakun e Projekt-Diplomes.

Formular i miratimit te Diplomes Bsc

Kapaku i diplomes BSc

CERMONIA E DIPLOMIMIT PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019