Njoftime

Njoftohen gjithe studentet e ciklit Bachelor ne FIM qe ende nuk jane pajisur me adresat e reja te emailit ne formatin: emer.mbimer@fim.edu.al, te aplikojne per tu pajisur duke plotesuar formatin me poshte.

Ju bejme me dije se jane hapur emailet Tuaja te reja me formen: emer.mbiemer@fim.edu.al

Ajo qe duhet te beni eshte te shkomni tek website:
Tek ID te shkruani emailin Tuaj sipas formes: emer.mbiemer@fim.edu.al
Paswordi provizor :qe do tJu dergohet
Me pas do tu kerkohet te fusni paswordin e ri.
 Qe ngaky moment Ju do te kontaktoheni vetem ne emailet zyrtare.
Ne vijim (neser) do tu vije njoftimi tek ky email i ri per tu rregjistruar tek OFFICE365
Ju urojme suksese dhe Ju falenderoj per mirkuptimin Tuaj