NJOFTIME

Ju bëjmë me dije se është hapur drejtimi i dytë i KFV “Auditim Energjie në Procese”. 

Bashkëngjitur do të gjeni njoftimin e zgjeruar dhe formularin e aplikimit. 

Këtu do të gjeni çdo informacion të mundshëm që lidhet me Bachelor , Master ,Doktoraturë dhe do të përditësoheni me njoftimet e fundit në kohë reale rreth fakultetit të Inxhinierisë Mekanike.


Për njoftimet më të fundit klikoni në linkun e mëposhtëm: